Zmaga, poraz in dva remija premalo za več kot četrtfinale

”Namesto, da bi delal, grem raje na fuzbal” je na praznik dela rekel fant iz Loma in se s somišljeniki odpravil proti daljnim Dolam nad Idrijo. Letos smo se turnirja trojk na odboj udeležili le z eno ekipo, smo pa imeli zato večje število navijačev, pet smo jih našteli, a smo jim igralci pripravili le malo veselja, čeprav smo se iz vznožja skoraj dvignili na vrh.

Najprej smo si v skupini z domačini ŠD Aktiv, LJ-CT-742 ter X-Team izboriti vsaj drugo mesto za napredovanje v četrtfinale. To mesto smo tudi osvojili, kljub ne najboljšemu začetku. Prvo tekmo proti Ljubljanski registrski oznaki smo igrali neodločeno 0 : 0, kljub igranju le na en gol, to je nasprotnikov. V drugi tekmi se je zgodba z igro ponovila, a je v zaključku tekme popustila zbranost, rezultat sta bila dva gola v naši mreži. V tretji tekmi, tekmi za biti ali ne biti, smo po Uroševem nasvetu igro prepustili nasprotniku. Rezultat tega je bilo hitro vodstvo s 3 : 0, a smo tega kmalu zapravili na 3: 3, na koncu pa vendarle zadeli še dva gola ter se kot drugi v skupini uvrstili v četrtfinale.

V četrtfinalu smo se srečali z ekipo Elektrostoritve Rok Pivk. Kot tekmo pred tem smo tudi tokrat pobudo prepustili nasprotniku, a bi bilo mogoče bolje, da bi bili le malenkost bolj odločni, saj se je tekma končala brez zadetkov. Med tekmo je prišlo tudi do incidenta, zaključek katerega je bila dvominutna kazen za Denisa, a sta Uroš in Gašper zdržala pritisk in tekmo tako pripeljala v podaljške in kasneje v kazenske strele, kjer pa smo bili premalo zbrani in se poslovili od sanj o pokalu.

Tako smo zaradi ”zgodnjega” izpada prej prišli do piva ter žganja, ki so ga domačini priskrbeli posebej za nas. Po nekaj litrih tekočine je prišla na vrsto tudi hrana, ki si jo je večina privoščila v bližnji gostilni, dva pa sta se morala kot talca zadovoljiti s hot-dogom in pripadajočo pijačo. Čas po turnirju je ob tabornem ognju, ki so si ga iznajdljivi domačini omislili zaradi strupenega mraza, ter kitari hitro minil, tako je digitalna ura za polovico odprave ob prihodu domov pokazala 4:00.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.