21. VZPON NA ŠIROKO – NAVODILA ZA UDELEŽENCE

TRAIL TEK 12KM

Prevzem številk od 8.00 do 8.45 na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni dobi vrečko z majico, bone za hrano in številko.

*Kdor je prijavnino plačal in nima potrjene na prijavim.se, naj ima s seboj potrdilo o plačilu.

Prijave na dan dogodka od 8.00 do 8.45 so prav tako na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni na dan dogodka dobi številko in bone za hrano. Cena prijave je 18,00 EUR, za mlajše od 15 let 7,00 EUR.

START je na Širokem ob 9.30 (Tolminski Lom 41), tam NI PRIJAV! Od Postaje do starta je 20 min vožnje, zato odidite pravočasno. Parkirišč je na startu dovolj.

Številko imejte na vidnem mestu, na trasi sta 2 kontrolni točki.

Na trasi so 3 okrepčevalnice z vodo in sokom. V cilju je okrepčevalnica z vodo, sokom in sadjem.

Časovna zapora je 2 uri, po 11.30 se časi ne merijo več. Podelitev bo okrog 12.00.

TEKAŠKI VZPON 5KM

Prevzem številk od 8.00 do 9.30 na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni dobi vrečko z majico, bone za hrano in številko.

*Kdor je prijavnino plačal in nima potrjene na prijavim.se, naj ima s seboj potrdilo o plačilu.

Prijave na dan dogodka od 8.00 do 9.30 so prav tako na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni na dan dogodka dobi številko in bone za hrano. Cena prijave je 18,00 EUR, za mlajše od 15 let 7,00 EUR. Popusta za tekače PGT ni.

START je na odcepu z državne ceste proti zaselku Klohi ob 10.00.

Državna cesta se zapre ob 9.55, do takrat pazite na promet!

Številko imejte na vidnem mestu.

Na trasi je okrepčevalnica z vodo in sokom. V cilju je okrepčevalnica z vodo, sokom in sadjem.

Časovna zapora je 1 ura, po 11.00 se časi ne merijo več. Podelitev bo okrog 11.30.

OŠ TEK 750M

Prevzem številk od 8.00 do 9.15 na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni dobi vrečko z majico, bone za hrano in številko.

*Kdor je prijavnino plačal in nima potrjene na prijavim.se, naj ima s seboj potrdilo o plačilu.

Prijave na dan dogodka od 8.00 do 9.15 so prav tako na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni na dan dogodka dobi številko in bone za hrano. Cena prijave je 7,00 EUR. Otroci se lahko udeležijo tudi tekaškega vzpona 5km.

START je na Ravnah ob 10.00 (Kanalski Lom 3). Od Postaje do starta je 25 min vožnje, zato odidite pravočasno.

Za otroke brez prevoza bo poskrbljeno za odhod na start (kombi za 8 otrok). Starši lahko otroke odpeljete neposredno na start ali pa na cilj na Širokem, od koder je do starta 10 min peš.

Podelitev bo okrog 11.30, pred podelitvijo za tekaški vzpon.

CESTNA DIRKA 26KM

Prevzem številk od 8.00 do 9.45 na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni dobi vrečko z majico, bone za hrano in številko.

*Kdor je prijavnino plačal in nima potrjene na prijavim.se, naj ima s seboj potrdilo o plačilu.

Prijave na dan dogodka od 8.00 do 9.45 so prav tako na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni na dan dogodka dobi številko in bone za hrano. Cena prijave je 25,00 EUR, za mlajše od 15 let 12,00 EUR.

START je pod železniškim mostom ob 10.15. Start je fiksen (ni letečega starta).

Na trasi ni okrepčevalnic. V cilju je okrepčevalnica z vodo, sokom in sadjem.

Ceste so v času tekmovanja zaprte, pred in za tekmovalci gresta vozili z oznakami za začetek in konec dirke. Časovna zapora je 2 uri, po 12.15 se časi ne merijo več. Podelitev bo okrog 12.45.

POSEBNO OPOZORILO: cesta je v zadnjem kilometru zaradi gradnje vodovoda asfaltirana samo polovično. Na tekmovanje ne bo vplivalo, ker je na vzponu, vendar prosimo za pozornost pri spustu v dolino!

POHODNIKI IN NETEKMOVALNI KOLESARJI

Kdor se ne bo udeležil tekmovanj, se lahko prijavi kot pohodnik ali netekmovalni kolesar. Traso prehodi ali prevozi na lastno odgovornost – kolesarji morajo upoštevati CPP, saj ceste zanje niso zaprte!

Prijave na dan dogodka od 8.00 do 9.45 na Postaji (Most na Soči) pri podjetju Siapro d.o.o. Prijavljeni prejmejo bone za hrano in za majico.

Udeleženec lahko gre na traso kadarkoli po prijavi. Cena prijave je 15,00 EUR, za mlajše od 15 let 7,00 EUR.

 

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.