Z Dol ponovno s pokalom ampak tokrat z bratom

DOLE NAD IDRIJO POSTAJAJO NAŠ SREČEN KRAJ

Bila je sreda in odpravili smo se na turnir… Kako? boste rekli. A vendar, to ni navadna sreda ampak sreda 1. maja ko se tradicionalno odvija nogometni turnir trojk na odboj v Dolah nad Idrijo. Tokrat smo se v te prelepe kraje odpravili z dvema ekipama in sicer Bambuča ter Sola Lom.

Turnir, ki roko na srce ni bil najmočnejši smo oboji pričeli s težko prigaranima minimalnima zmagama z 1 : 0. Bambuča je nato še remizirala s Fantički, ki so se zaradi boljše gol razlike naprej uvrstili kot prvi v skupini, Bambuča pa kot druga. Žal se je na tej tekmi poškodoval Borut, katerega odsotnost je moral v nadaljevanju nadomestiti Sandi. Sola lom je drugo tekmo v skupini proti ekipi Tri maline prepričljivo dobila s 3 : 0.

V četrtfinalu je oslabljena Bambučas potrpežljivo igro premagala Trio adio, z resultatom primernem imenu nasprotnika; dobimo tri in adio. Sola lom pa je z enakim rezultatom premagala nadebudno mladež iz ekipe Matej Č. T.

V polfinalu pa dvoboj soigralcev. Po za gledalcene preveč gledljivi igri, vendar taktično odlični, kjer je ekipa Sole Lom predvsem z natančno odmerjenimi streli od daleč vodila ritem igre, Bambučapa se je odlično branila ter bila nevarna iz sicer redkih protinapadov, se je tekma po rednem delu končala z nepriljubljenim rezultato 0 : 0. Sledili so podaljški, kjer je projektil Sole Lom iz razdalj končno dosegel svoj cilj, do konca pa ekipi Bambuče izida ni uspelo izenačiti. Tako se je v finale, kjer se je presenetljivo srečala z ekipo Tri maline,ki je v polfinalu premagala Fantičke, uvrstila Sola Lom, Bambuča pa je igrala tekmo za tretje mesto s Fantički.

Tekma za tretje mesto pa ni bila tako izenačena kot tekma v skupini, saj so utrujeni in oslabljeni igralci Bambuče težko držali ritem igre Fantičkov, ki so jih premagali s prepričljivih 7 : 3, je pa na tej tekmi dva gola dosegel Sandi. Finalna tekma je bila precej bolj izenačena in napeta. Sicer je semafor kmalu kazal rezultat 1 : 0 v korist Sole Lom vendar pa se je proti koncu tekme začela poznati utrujenost vendar nasprotnik ni znal kaznovati dveh velikih napak, ko je imel praktično prazen gol, zato pa je Janez v izdihljajih tekme iz hitrega protinapada dosegel odrešilni gol, ki je pomenil, da je Sola Lom že drugič v parih mesecih osvojila Dole.

Po turnirju smo z našimi dobrimi prijatelji iz ŠD Aktiv pripravili še nepozabni žur v gasilskem domu, kjer je celo gospod, ki je na začetku trdil, da ta mladina zna samo v zrak gledat in nič delat, kmalu ugotovil, da le ni tako in je veselo zatrdil: TO JE ŽIVLJENJE!

 

Rezultati:

Dole; 1.5.2013, (12 ekip) trojke na odboj

BAMBUČA

Skupina: Kr neki, Fantički, Bambuča

Bambuča : Kr neki   1 : 0

strelci: Denis

Bambuča : Fantički   3 : 3

strelci: Borut 2x, Denis

1/4 finala

Bambuča : Trio adio   3 : 0

strelci: Denis 3x

1/2 finala

Bambuča : Sola Lom   0 : 1

Za 3. mesto

Bambuča : Fantički   3 : 7

strelci: Sandi 2x, Denis

SOLA LOM

Skupina: Trewn Team, Tri maline, Sola Lom

Sola Lom : Trewn Team    1 : 0

strelci: Janez

Sola Lom : Tri maline   3 : 0

strelci: Janez 2x, Gašper

1/4 finala

Sola Lom : Matej Č. Team   3 : 0

strelci: Janez, Uroš, Gašper

1/2 finala

Sola Lom : Bambuča   1 : 0

strelci: Gašper

Finale

Sola Lom : Tri maline   2 : 0

strelci: Janez 2x

Končna razvrstitev:

  1. Sola Lom
  2. Tri maline
  3. Fantički
  4. Bambuča

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.