Velk wrh ponovno prvi

KOŠARKARJI OSVOJILI 10. TURNIR TROJK TA’MEHNITa mehni 2016

Zadnji dnevi aprila. Piše se leto 2016. Nad Slovenijo se nepričakovano, po tednih nadpovprečno toplega vremena, zgrnejo sivi oblaki in s seboj prinesejo snežne padavine. Čez tri dni spet toplo, sonce, idealno vreme za streetball turnir pr Siberju. Ta’mehni priredijo 10. tradicionalni turni.

Na turnir, na katerem udeležba ni bila ravno številčna (4 ekipe), se je odpravila tudi naša ekipa Velikega wrha, v postavi Alen Červ, Klemen Tonkli, Janez Žbogar in Gašper Žbogar. Najprej smo odigrali tekme po sistemu vsak z vsakim za razvrstitev, kjer smo brez posebnih težav, z ne prevelikim naprezanjem zmagali vse tekme in pristali na 1. mestu. Tako smo se v polfinalu srečali z ekipo Atile, ki smo jo z nekaj manjšimi težavami premagali z rezultatom 15 : 9.

V finalu smo se srečali z ekipo Simon dej za rundo. Tekma je bila vseskozi izenačena, večino časa smo bili v prednosti za točko ali dve, vendar se nam kljub borbeni, trdi predstavi ni uspelo odlepiti od nasprotnika. Rezultat je bil zadnjič izenačen pri 18 : 18, nato pa je Tonkli zadel pomembno trojko, za rezultat 21 : 19 in zmago pa je nato izjemnim prodorom in zaključkom poskrbel Janez. S tem smo osvojili letošnji prvi, verjamemo da ne zadnji pokal v košarki.

10. TRADICIONALNI TURNIR TA’MEHNI

Postava Velk wrh: Alen Červ, Klemen Tonkli, Janez Žbogar, Gašper Žbogar

Ekipe: Simon dej za runda (SDR), Atila, Žwali, Velk wrh

Rezultati:

Velk wrh : SDR    15 : 10

Velk wrh : Atila    15 : 8

Velk wrh : Žwali    15 : 11

½ finale:

Velk wrh : Atila   15 : 9

Finale:

Velk wrh : SDR    21 : 19

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.