Vabljeni na Shod!

SONY DSC

Bliža se god svetega Primoža in Felicijana, kar pomeni, da bo v Lomu spet veselo, saj bo na sporedu krajevni praznik – SHOD!Tudi letos se v društvu trudimo, da praznik čim bolj popestrimo in ga naredimo kar najbolj zanimivega. Letos bo celotno dogajanje strnjeno na en dan, in sicer na nedeljsko popoldne, 8. junija, s pričetkom ob 14. uri, kot vedno na igrišču v Kanalskem Lomu.

Najprej bodo na vrsti, sedaj lahko rečemo, že tradicionalne športno-družabne-zabavne igre, na katerih se bodo pomerile 4 ekipe iz Loma in okolice. Tematika bo tako kot lani, ko smo v puntarskem letu pripravili puntarske igre, tudi letos aktualna, igram smo dali naslov: Tudi drugod je bil letos “Lom”. Kakšne igre pa se pod tem imenom skrivajo, se boste morali prepričati sami.

Sledil bo kratek kulturni program, za katerega po poskrbela vokalna skupina OsMinka. Svojo srečo in znanje boste lahko poskusili pri ocenjevanju teže sira in pri nadvse zanimivi kokošji ruleti.

Ko boste postali lačni, se boste lahko okrepčali z domačimi jedmi, na stojnici pa boste lahko dobili tudi posebne CD-je s starimi fotografijami Loma.

Za prijeten konec dneva in prehod v ponedeljek pa bodo poskrbeli fantje iz Skupine Q1 (Ku Adn), ki bodo poskrbeli za ples, zabavo in veselje.
Nobenega razloga torej nimate, da ne pridete, tako da se vidimo!

 

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.