V zelo močni konkurenci na koncu najboljša ekipa As Balan

TURNIRJA TROJK V LOMU SE JE UDELEŽILO 24 EKIP

Tudi leto 2013 se je, kot je v zadnjih letih že v navadi na področju malonogometnih turnirjev na prostem pričelo v Lomu. Na letošnji turnir se je sicer prijavilo nekaj manj ekip pok zadnja leta a jih je bilo vseeno 24, kar je omogočilo lepo izvedbo turnirja.

V skupinskem delu so se ekipe merile v osmih skupinah s po tremi ekipami, med njimi tudi tri lomljanske; Kondor, Strelovod in Sola Lom. V četrtfinale, med osem zelo močnih ekip, se je izmed domačih uspelo prebiti ekipama Kondorja in Sole Lom, poleg njiju pa so se napredovanja veselile še ekipe Kleberson, Lovci, As Balan, Joga, Fantički ter Picerija Tmin.

Četrtfinalni obračuni so postregli z zanimivimi in izenačenimi tekmami, že v petek pa so domačini v eni najbolj izenačenih tekem nogometnega druženja izgubili svojega favorita ekipo Sola Lom, saj jih je z minimalno zmago 1 : 0 izločila ekipa Kleberson. Poleg Klebersona se je že v petek napredovanja v polfinale in s tem med dobitnike pokalov in nagrad veselila ekipa As Balan. V sobotnih obračunih na izpadanje je izpadla še druga domača četrtfinalistka ekipa Kondorja, ki je morala priznati premoč Piceriji Tmin, boljša od tekmeca pa je bila tudi ekipa Fantički.

V polfinalu sta ekipi As Balan ter Picerija Tmin pokazali kanček več nogometnega znanja in se zasluženo uvrstili v finale, ekipi Kleberson in Fantički pa so se za prestiž in večji pokal pomerili v penalih za tretje mesto. Srečnejša in bolj zbrana je bila ekipa Kleberson. Finale pa se je odvila v prid ekipe As Balan, ki je tako domov? Odnesla največji pokal in si razdelila največjo denarno nagrado.

Končni vrstni red turnirja trojk v Lomu 2013 je bil torej: 1. As Balan, 2. Picerija Tmin, 3. Kleberson, 4. Fantički

Ob robu turnirja se je v tako imenovanem pokritem šanku, kjer seveda ni manjkalo jedače in sploh ne pijače, odvijal tudi turnirček v pikadu v katerem je lahko sodeloval vsak, ki je le imel novec ali več za dve enoti naše ljube evropske valute. Vsi ti so se lahko pomerili za privlačne nagrade.

Tako se je v petek največji košček sreče nasmehnil Juriju, ki je premočno ugnal konkurenco ter si primetal Šalam Turistične kmetije Široko, v soboto pa je v njegove čevlje, ki smo mu bili sicer malenkost premajhni, stopil Aljaž, ki je dopolnil narezek s sirom kmetije Tratar iz Grudnice. Narezek sta nato zmagovalca kolegialno razdelila med še zbrane, ki jih ni bilo malo.

Turnir se je tako v tradicionalno prešernem vzdušju zaključil v zgodnjih jutranjih urah.

Za konec še povabilo v Lom na prihajajoče dogodke, ki jih letos prav zares ne bo malo, ter sevedatudi na turnir trojk Lom 2014, ki bo če ne bo kakšnih nepredvidenih težav ponovno zadnji vikend aprila.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Ni najden"]