V krogu treh najmanj srečni

DOBLAR ZAPUŠČALI SKLONJENIH GLAV

Po velikem uspehu naših ekip na turnirju v Dolah se je selekcija Sole Lom, tokrat zbrana iz vseh vetrov: Trnovega, Slapa ob Idrijci, Koprivčš in začuda tudi z Loma, dne 4.5. udeležila turnirja v Doblarju.

V kraju po katerem je dobila ime ena izmed elektrarn na smaragdni rreki Soči, se je ekipa merila v skupini s Klebersonom ter dvema domačima ekipama. Prva tekma se je pričela po naših željah, bila sicer zelo izenačena, proti koncu prvega polčasa pa je za hip popustila zbranost in padel je gol. Do konca nam izida ni uspelo preobrniti.

Drugo tekmo je po vodstvu z 2 : 0 sodnik zaradi grobega prekrška izključil Janeza, prejeli smo gol in do zadnjega sodnikovega žvižga trepetali za zmago. V zadnji tekmi pa je bil zmagovalec znan kmalu po pričetku tekme.

Kljub dvema zmagama pa se še nismo, kot drugi v skupini, uvrstili naprej, saj bi se ob zmagi ŠRD Doblar 1 nad Klebersonom slednja uvrstila naprej. To se je tudi zgodilo in tako smo se preselili nekaj metrov od igralne površine in si privoščili relaksacijski napitek… ali dva…

Rezultati:

Doblar 4.5.2013 (15 ekip) trojke

Skupina: Kleberson, ŠRD Doblar 1, ŠRD Doblar 2, Sola Lom

Sola Lom : Kleberson   1 : 3

strelci: Edi

Sola Lom : ŠRD Doblar 1   2 : 1

strelci: Denis, Edi

Sola Lom : ŠRD Doblar   6 : 1

stelci:  Darjan 2x, Denis 2x, Janez, Edi

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.