Tokrat v vitrini največji pokal

KOŠARKARJI NA GORI PODREDILI KONKURENCO

Končno smo ga dočakali, največji pokal, vengora 6dar tokrat za njega v finalu nismo igrali proti Air labodom. Začelo pa se ni tako dobro kot se je končalo, saj smo že pred začetkom ostali brez tretjega igralca, tako smo na Goro prispela le Janez in Gašper. Zaradi tega smo tri tekme v skupini odigrati s sposojenim igralcem z Gore.

Kot že rečeno smo skupinski del odigrali z Nejcem Klemenčičem, ki se je za svoje znanje zelo dobro izkazal. V skupini z Nuttela Team, Marijo Marijo in Atila mladi, smo dve tekmi dobili, tretjo z Marijo Marijo, ki je odločala o prvem mestu in o tem kdo se bo v polfinalu pomeril z Air labodi pa nažalost izgubili.

Tako smo se z Air labodi tokrat pomerili že v polfinalu. Za to tekmo je prišel še Alen. Tekma je ponovno upravičila sloves derbija čeprav smo z odlično obrambo Pr’Farce ustavili in si pri rezultatu 19 : 9 že skoraj zagotovili sladko zmago. Air labodi pa se niso predali, po minuti odmora so strnili svoje vrste in brez prejetega koša povedli z 20 : 19. Na koncu pa smo se le zbrali in s prostim metom Janeza ter po mukah zadeti trojki Gašperja le zmagali z rezultatom 22 : 20.

V finalu smo se tako pomerili z Marijo Marijo, ki nam je s svojo netipično igro povzročala obilico težav, tako so večji del tekme držali priključek, proti koncu pa se nam je le odprlo in slavili smo prvo prvo mesto letos. Tako smo že drugo leto iz Gore odšli z največjim pokalom.

gora 2 gora 3 gora 4 gora 6 gora 7 gora2 gora5

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.