Tokrat proti ŠD Otalež potegnili kratko

TURNIR LAZEC 3 +1

Na lepo, kaj lepo, prelepo sobotno popoldne, smo se odpravili v lepe, kaj lepe, prelepe kraje, kjer je potrebno po zablodelem strelu žoge čez mrežo po njo daleč v dolino. Da prav ste uganili, šli smo v Otalež, oz. v kraj blizu Otaleža z imenom Lazec. Če se je pod Selom slučajno dobila kakšna nogometna žoga, je to ta, ki jo je Janez s prvim dotikom poslal v Idrijco.

Na otvoritvenem turnirju novega igrišča, vkopanega v strma pobočja Bevkovega vrha, se je zbrala zavidljiva konkurenca 13 ekip s Primorske, Gorenjske in Notranjske. Sola Lom se je v skupina najprej srečala z Zavratcem ter ga rutinirano premagala s 5 : 1. Drugo tekmo smo po trdem boju z mladci bara Pr Albinci dobili s 3 : 2. Kot prvi v skupini C smo se srečali z drugim v skupini A, domačim ŠD Otalež.

Dvoboji med Sola Lom in ŠD Otalež so prerasli že v prave derbije, nič drugače ni bilo niti tokrat. Po hitro prejetem zadetku so se priložnosti na obeh straneh vrstile kot po tekočem traku, a sta vratarja s pomočjo okvirjev vrat do sredine drugega polčasa odbila vse poskuse. V drugem polčasu so prvi zadeli domačini. Nato pa je, po lepo odigrani akciji, žogo v mrežo za Sola Lom potisnil Žan. Do konca tekme je bilo še nekaj priložnosti za zapečatenje tekme, a se rezultat ni spremenil. O potniku v polfinale so tako odločale 6 metrovke, pri katerih so imeli več sreče domačini.

Po izpadu iz tekmovanja, smo si z gostoljubnimi domačini privoščili veliko šilce žganja, a ne preveč, da se nebi po strmem terenu skotalili v dolino. V navijaškem vzdušju smo zaradi neodložljivih obveznosti v Brdih turnir zapustili še pred njegovim koncem, saj so v polfinalu izgubili tudi ljubljenci glasnega občinstva, ki je navijalo predvsem za domačine ter Okna in Vrata.

Lazec, 8.4.2017 (3+1)

Igrali: Černilogar Žan, Levpušček Denis, Rejc Luka, Žbogar Gašper, Žbogar Janez

Skupina: Sola Lom, Zavratec, Bar Albinca mladi

Sola Lom : Zavratec   5 : 1
strelci: Rejc Luka 3x, Žbogar Janez 2x

Sola Lom : Bar Albinca mladi   3 : 2
strelci: Denis 2x, Janez 1x

četrtfinale:

Sola Lom : ŠD Otalež   1 : 1 /1 : 2/
strelci: Žan 1x

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.