Tekli v spomin na okupirano Ljubljano

POT OB ŽICI . TEK TROJK 2015

SAM_1281Že drugo leto zapored se je ekipa tekačev ŠKTD Lom udeležila Teka trojk, ki poteka v sklopu prireditve Pot ob žici in je organizirana v spomin na z žico obdano Ljubljano med drugo svetovno vojno. Medsebojna pomoč in skrb za sočloveka sta vodili, ki že 59. leto zaznamujeta to veliko vseslovensko športno prireditev. Na teku trojk je zelo pomembno, da trije tekači tečejo skupaj, si pomagajo, se spodbujajo in tako šibkejši tekači lažje dosežejo cilj.

Več kot 30.000 glavo množico udeležencev je ŠKTD Lom dopolnilo s sedmimi trojkami. Dosegli smo tudi nov mejnik v udeležbi naših članov na tekaških prireditvah, saj se nas 21 še nikoli ni udeležilo tekaške prireditve. Vse naše trojke so izpolnile glavno pravilo in skupaj prečkale ciljno črto skupaj. Nekateri hitreje, nekateri pozneje. Vsi pa z zadovoljstvom in po svojih najboljših močeh. Tudi letos je bila najboljša Lomljansko – Poljubinjska naveza Matej, Borut in Dejan, ki so ubranili lansko zmago in to z rezultatom pod eno uro, kar je bil tudi njihov tihi cilj. Pohvaliti velja vse udeležence s strani ŠKTD Lom in vse ki niso naši člani a so tekli za nas. Posebna pohvala pa tistim, ki se vsakodnevno s tekom ne ukvarjajo in se udeležijo takega teka, ki ni ravno mačji kašelj, saj se je potrebno vmes povzpeti tudi na Golovec.

Naslednje leto upamo na nove trojke, nove cilje in nov zabavno preživet dan.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.