Strelovod s požrtvovalno igro do drugega mesta

1. TURNIR V OBNOVLJENI DVORANI NA KNEŽICAM00899

Poročanje o prvem turnirju v mladem letu ponavadi pričenjamo z dvorane v Podbrdu, letos pa se je to preselilo v dvorano na Kneži, kjer so priredili prvi turnir v obnovljeni dvorani. Na turnirju sta sodelovali dve ekipi iz loma Sola Lom in Strelovod. Prvi so nastope nekoliko nesrečno končali že v predtekmovanju, drugi pa so igrali do konca turnirja.

A začnimo na začetku. Na Knežo so se najprej odpravili Strelovodarji, ki so v težki skupini iztržili dve zmagi, prvo na tesno z 2 : 1, drugo pa suvereno s 5 : 1, čeprav je nasprotnik odkrito meril na najvišja mesta, ter se z dvema zmagama uvrstili v četrtfinale.

Za njimi so v hram Puntarjev prišli še igralci Sole Lom, sestavljene polovico iz stare, polovico pa iz mlade garde. V prvi tekmi so najprej odpravili, sicer žilave mlade upe iz Planote, drugo pa tesno, po napaki pri izvajanju kota in z nekaj smole v obrambi izgubili z minimalnih 0 : 1.

Strelovod se je v četrtfinalu, po večurnem čakanju, pomeril z ekipo Plužna, ki pa jim ni nudila pravega odpora, tako da se je tekma končala z  rezultatom 2 : 0, čeprav bi bila lahko razlika kaj hitro še izdatno višja, saj so igralci Plužne puščali veliko odprtega prostora, kar pa uvidevni igralci Strelovoda niso kaznovali.

V pofinalu so naleteli na močno ekipo As Balan. Dobra taktična priprava, srčna borbenost, že pregovorno požrtvovalni Robert ter hitro in prefrigano izveden prosti strel Andreja so zadostovali za sladko zmago z 1 : 0, dolge nosove igralcev poražene ekipe in uvrstitev v finale. Tam pa je prišla do izraza slabša fizična pripravljenost ter poraz z 0 : 5.

Kljub porazu v finalu pa smo bili lahko zelo zadovoljni z drugim mestom saj so se česa takega lahko pred turnirjem nadejali le največji optimisti. Pri razglasitvi najboljših ekip, so podelili še praktično nagrado in medaljo še najboljšemu mlademu igralcu ter najbolj požrtvovalnemu, kar je seveda postal Strelovodar Robert (neverjetno njemu podobno).

Zadovoljni (tudi Sola Lom ter navijači) s prvim pokalom v letošnji sezoni smo se po parih pivih odpravili novim zmagam naproti.

Rezultati:

Kneža, 31.1, 1.2.2014, (20 ekip) trojke

SOLA LOM

Skupina: FK Salata, Toyota, Sola Lom

Sola Lom : FK Salata   2 : 0                                                                                                                                     strelec: Gorazd 2x

Sola Lom : Toyota   0 : 1

STRELOVOD

Skupina: M Bar, (Lazič?), Strelovod

Strelovod : (Lazič?)   2 : 1                                                                                                                                      strelec: Andrej 2x

Strelovod : M Bar   5 : 1                                                                                                                                          strelci: Aleš 3x, Andrej, Tomaž

1/4 finala:

Strelovod : Plužne   2 : 0                                                                                                                                          strelec: Aleš 2x

1/2 finale:

Strelovod : As Balan   1 : 0                                                                                                                                      strelec: Andrej

finale:

Strelovod : Kar bo pa bo   0 : 5

Končna razvrstitev:

  1. Kar bo pa bo
  2. Strelovod
  3. As Balan

Lestvica strelcev:

Aleš   5, Andrej   4, Borut   2, Gorazd   2, Gašper   1, Robert   1, Tomaž   1

 CAM00910 CAM00916

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.