Sola Lom 2 boljša kot v imenu – Lig 2013 – 1. mesto

PO DOLGIH LETIH STA NA TURNIRJU NASTOPILE DVE ZASEDBI SOLE LOM

Pred leti je tu svoj prvi pokal osvojila ekipa Bambuče, ki pa jo letos le redko zasledimo na turnirjih saj sedaj nastopa kot Sola Lom, tokrat smo se igralci Sole Lom odpravili na Lig kar z dvema postavama, kar se že dolgo let ni zgodilo. Najprej je Sola Lom v petek na Ligu zastopali Sola Lom 2, v soboto pa manjuspešno še Sola Lom 1.

Sola Lom 2 je v petek igrala v skupini z Stricem Ozonom in Lutkami. Na prvi tekmi so večji del srečanja zaostajali z 0 : 1, izenačiti jim je uspelo šele v zadnjem napadu ko je v značilnem slogu neubranljivo zadel Iztok. Na drugi tekmi so se dolgo mučili z Levplani a na koncu dokaj zaneslivo dobili tekmo. Z zmago in remijem so v sobotni četrtfinale napredovali kot prvi v skupini.

V soboto je najprej Ligu igrala ekipa Sola Lom 1, ki je v prvi tekmi zanesljivo odpravila ekipo Oborzze iz Benečije, v drugi tekmi pa se mučila z ekipo Liga, na koncu je ostalo pri rezultatu z začetka srečanja. Tako se je tudi Sola Lom 1 s 4 točkami uvrstila v četrtfinale.

Četrtfinale je najprej odigrala ekipa z manjšo številko za imenom. Igrali  so proti ekipi Stric Ozon, kar je še predzadnja podobnost med ekipama saj je Sola Lom 1 svojo nalogo opravila zelo slabo, brez resne priložnosti in veliko napakami je na koncu morala priznati premoč Stricu Ozonu, ki bi lahko še izdatneje zmagal.

No pa smo prišli do zadnje podobnosti med Sola Lom 1 in Sola Lom 2. V četrtfinalu se je Sola Lom 2 srečala z Ligom in ga prepričljivo, z mnogo boljšo taktiko premagala z 8 : 0. S tem si je priigrala polfinale.

V polfinalu se je srečala z ekipo Ales iz Logatca, kmalu prešla v izgubljeni položaj saj je nasprotnik pobegnil za dva gola (0 : 2) vendar je Sola izenačila in se vrnila v igro. Ales je še enkrat povedel 2 : 3, vendar tudi to ni zadostovala, Sola Lom je do konca izenačila, ter nato delo dokončala po penalih.

Finale se je odvil podobno kot polfinale. Sola Lom 2 je dvakrat zaostajala vendar se na koncu obeh polčasov vrnila v igro. V kazenskih strelih pa so pokazali več zbranosti in se veselili 1. mesta.

Kdo smo in kako smo zadovolni, tudi igralci Sole Lom 1, smo pokazali na podelitvi pokalov, kjer smo, ker Ližanom primanjkuje deklet poslali svoja, da podelitev ni minila brez njih. In kot je zapisala ena od naših zapisnikaric: ZAKLJUČEK: 1. MESTO, PIJEMO!

 

Lig; 12, 13.7.2013, (12 ekip) trojke

SOLA LOM 1

Skupina: Oborzza, Lig, Sola Lom 1

Sola Lom 1 : Oborzza   8 : 2

strelci: Denis 3x, Janez 3x, Borut 1x, Gašper 1x

Sola Lom 1 : Lig   0 : 0

1/4 finale

Sola Lom 1 : Stric Ozon   0 : 3

SOLA LOM 2

Skupina: Stric Ozon, Lutke, Sola Lom 2

Sola Lom 2 : Stric Ozon   1 : 1

strelci: Iztok

Sola Lom : Lutke   3 : 1

strelci: Andrej 3x

1/4 finala

Sola Lom : Lig   8 : 0

strelci: Andrej 3x, Gorazd 2x, Robert 2x

1/2 finala

Sola Lom : Ales   3 : 3 (2: 1)

strelci: Andrej, Gorazd, Robert

Finale

Sola Lom : Troll Tmin  2 : 2 (2 : 1)

strelci: Gorazd 2x

 

Končna razvrstitev:

  1. Sola Lom 2
  2. Troll Tmin
  3. Stric Ozon
  4. Ales

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.