Rekreacija na Mostu

PILJENJE FORME ZA TURNIRJE V OBDOBJU DALŠIH DNEVOV

Tudi v letošnjem letu smo se, kljub nekaterim pomislikem zaradi drage najemnine in slabo sčiščene podlage, moški del ŠKTD-ja od novembra do konca marca udeleževali rekreacije na Mostu na Soči. Čeprav rekreacija ni namenjena samo igranju nogometa, pa zaradi igranja največjega deleža članov, se rekreiramo z dotičnim športom.

Po navadi se razdelimo v tri ekipe, v odvisnosti od prisotnik rekreativcev, ki so sestavljene v čimbolj logičnem razmerju glede na tri selekcije, Sola Lom, Strelovod, Bambuča, da so tekme čimbolj zanimive saj je rivalstvo med ekipami vsem dobro poznano.

Po rekreaciji seveda sledi obvezna relaksacija, ki jo predpiše maser ekipe, ponavadi v obliki piva, ki je znano relaksacijsko sredstvo. Ta se največkrat odvija pri Miklavžu, ob posebnih priložnostih, rojstni dan, nov avto…, prične že pred šolo in se nato po potrebi nadaljuje pri Miklavžu, kjer se večino krat ta konča, včasih pa se nadaljuje še v Faružu ali v za to primernih institucijah.

Rekreacija je zelo priljubljena saj se jo redno udeležuje od 10 – 15 članov, tako da bo verjetno potekala še naslednje leto, je pa res, da smo z odnosom upravljalcev telovadnice vedno manj zadovoljni.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.