Razširjena konkurenca in novi rekordi v Istri

2. ISTRSKI MARATON 2015
20150412_122452Na sončno nedeljo 12.aprila so se izkušenejši polmaratonci ŠKTD Lom, skupaj z novopečenimi (Davidom, Valterjem in Tomažem) odločili pomladno pripravljenost preizkusiti na letošnji drugi izvedbi Istrskega maratona. V tekaško tekmovalne vode (tokrat še na 10km) pa so z veseljem sprejeli povsem novega člana Denisa.

 Zdaj že kar lepa tekaška družina se je navdušeno pognala skozi startno cono tega slikovitega, razgibanega in za mnoge najlepšega maratona v Sloveniji. Vsak tekač je z individualno taktiko, tempom in svojim planom prerazporeditve in varčevanja moči, čim hitreje poskušal ugledati tablo z napisom CILJ oziroma ARRIVO po italijansko. Da je tudi tek lahko poln presenečenj in nepredvidljiv šport, je dokazal David, ki je dosegel nov osebni in lomljanski polmaratonski rekord (1:34:10). Očitno tokrat izkušnje niso bile ključnega pomena, saj sta najbližja zasledovalca Matej (1:34:59) in Borut (1:35:00) kljub silovitemu ciljnemu tempu zaostala. Na koncu smo bili lahko vsi udeleženci s svojimi dosežki zadovoljni, saj lahko vstopimo v poletje kondicijsko pripravljeni, ker nas poleg širokega nabora poletnih aktivnosti čaka tudi še kar nekaj tekaških.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.