Razpis za 17. Vzpon na Široko in predprijave

Objavili smo razpis letošnjega 17. vzpona na Široko, ki ga najdete na tej povezavi: https://www.sktd-lom.si/vzponsiroko/. Prireditev bo letos nekoliko drugačna, saj zaradi gradnje vodovoda odpade cestno kolesarska dirka. Namesto tega bo potekal rekreativni vzpon po daljši, 26 km dolgi trasi, iz Postaje čez Vrata ter skozi Lokovec in Kanalski Lom na Široko.

Tudi letos so za Vzpon možne ugodnejše predprijave po ceni 12 € za vse kategorije (zadnji teden in na dan prireditve bo prijava 15 €). Prijavite se lahko na naslednjih povezavah:

17. Vzpon na Široko – TEK
17. Vzpon na Široko – gorsko kolesarstvo
17. Vzpon na Široko – cestno kolesarstvo

Predprijave bodo odprte do petka, 3. avgusta 2017, do takrat je možna tudi odjava. Po tem datumu bodo predprijave odprte še do petka, 10. avgusta, po ceni 15 €, brez možnosti odjave.

Cena za osnovošolce je za vse discipline 7 € in je enaka v predprijavah in na dan prireditve.

Za nosilce stalnih številk Primorskih gorskih tekov je tudi na dan prireditve startnina 12 €.

Rekreativni kolesarji in pohodniki, ki ne bodo tekmovali, se prijavijo pod tek ali gorsko kolesarstvo in na dan prireditve prevzamejo samo prijavnico brez tekmovalne številke.

Vsi predprijavljeni naj imajo na dan prireditve s seboj identifikacijski dokument.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.