Pust napovedal pestro pomlad

S tradicionalnim pustnim pohodom, ki je letos potekal 14. in 15. februarja, je lomljanska mladina otvorila pestro pomladno dogajanje. Do zadnjega dne v aprilu nas čakajo: Pohod na Lašček, občni zbor ŠKTD, Planica, čistilna akcija in akcija urejanja okolja, malonogometni turnir turnir in kresovanje.

Tradicionalni nočni pohod na Lašček v soju zadnje polne lune v koledarski zimi bo letos 28. februarja. Zbor je kot vsako leto pri Vodičarju (Kanalski Lom 55) ob 18. uri. Vrh se doseže po približno dveh urah, prav toliko pa je potrebno za povratek do bivše šole (Kanalski Lom 17a), kjer bo čakalo toplo okrepčilo. Info: Miran Kofol (031 259 787)

Občni zbor ŠKTD Lom bo 14. marca. Poleg seznanitve z delom v letu 2014 in sprejetjem plana za leto 2015 se bo volilo tudi novo vodstvo društva, obeta se nekaj sprememb, zato začnite razmišljati o primernih kandidatih za funkcije v društvu. O podrobnostih boste sicer pravočasno obveščeni. Info: Peter Levpušček (031 206 653)

En teden po občnem zboru, 21. marca, se bomo že v zgodnjih jutranjih urah kot vsako leto podali v Planico na ogled poletov. Prijavnina za člane je 10 EUR, za nečlane 15 EUR. Karta ni vključena, kdor bi jo želel kupiti v predprodaji po ceni 23 EUR, naj sporoči. Prijave in denar se pobirajo do vključno 8. marca. Info: Edi Levpušček (031 347 695)

Čistilna akcija bo letos 28. marca. Očistilo se bo predvsem vodotoke, ki so po jesenskih poplavah polni odpadkov. Zvečer pa se bo v Faružu odvijal turnir v pikadu. 11. aprila se bo urejalo okolico šole, faruža ter drugih točk v Lomu. Info glede čistilne in delovne akcije: David Manfreda (051 474 587).

Konec aprila nas čakata najprej malonogometni turnir trojk, ki bo tradicionalno odprl sezono turnirjev na prostem v Posočju (predvidoma 25. in 26. 4.) nato pa še kresovanje.

O vseh dogodkih boste sicer še sproti obveščeni.

 

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.