Prvi turnir, prvi pokal, 1. mesto!!!

Kot nam je že v navadi smo tudi letošnjo sezono, ki bo minila v znamenju kače, pričeli na turnirju trojk na odboj v Dolah nad Idrijo. V postavi Andrej, Borut, Uroš, Gašper, trener Primož ter tokrat prva navijačica Špela, smo ekipa Sola Lom v zgodnjih popoldanskih urah odpluli iz našega predragega Loma na dolgo pot proti Idrijsko-Cerkljanskemu hribovju, kjer so si pred mnogimi stoletji svoj dom ustvarili lepi in žilavi ljudje, ki še danes ustrajajo v tem človeku ne najbolj prijaznem okolju.

V Dolah nas je pričakalo mrzlo vreme, vendar so na srečo tudi letos turnir organizirali v tamkajšnjem gasilskem domu, tako da nam ni bilo sile. Kmalu po tem ko smo si na sebe navlekli tekmovalne drese, za ogrevanje ni bilo ne časa ne prostora, smo že igrali prvo tekmo proti ekipi iz Otaleža in jo suvereno premagali s 4:3, mučile so nas le prevečkrat poslane žoge čez elemente roba igrišča, saj smo s tem nasprotniku poklonili par kazenskih strelov. Na drugi tekmi smo zmanjšali število teh prekrškov, vseeno pa so imeli enega ki so ga zadeli, zadeli pa smo tudi mi in se razšli s prijateljskih 1:1. Tretjo tekmo v skupini, ki bi jo morali še odigrati, nismo odigrali, saj je nasprotnik odšel domov. Predtekmovanje smo tako zaključili na prvem mestu v skupini s sedmimi točkami.

V četrtfinalu smo se srečali z ekipo nadobudnih mladcev, ki so imeli namen zmagati turnir, vendar so na njihovo žalost naleteli na nas. Čeprav so se dobro držali in do izteka rednega dela niso prejeli gola, v podaljšku pa si rešili kožo s hitrim izenačenjem, pa smo jih porazili po kazenskih strelih, kjer se je izkazal trener Primož, z vsakokratno napovedjo zgrešenega strela in tako smo se zasluženo uvrstili v polfinale, kar je pomenilo tudi pokal. Razbremenjeni smo v polfinalu z 2:0 premagali domače veterane, v finalu pa se srečali še s prijatelji iz ekipe ŠD Aktiv, tekmo pa zaključili z ne preveč prijateljskimi 3:0 in se veselili prvega mesta ter hkrati prvega pokala na prvem turnirju v letošnji sezoni.

Z napovedjo o ponovnem prihodu na turnirje v Dole smo se poslovili od domačinov, predvsem kenlarc in se židane volje napotili proti Faružu, kjer zdaj pokal ponosno stoji sam na polici nad šankom.

Rezultati:

Dole, 23.12.2012 (15 ekip), trojke na odboj

Skupina: ŠD Otalež, Sosed team, Sola Lom

Sola Lom : ŠD Otalež    4 : 3

strelci: Borut 1 : 0, Gašper 2 : 0, Borut 3 : 0, Borut 4 : 2

Sola Lom : Sosed team    1 : 1

strelci: Borut 1 : 1

Četrtfinale:

Sola Lom : Kranj    1 : 1 (1 : 0)

strelci: Borut 1 : 0

Polfinale:

Sola Lom : Veterani    2 : 0

strelci: Uroš 1 : 0, Gašper 2 : 0

Finale:

Sola Lom : ŠD Aktiv    3 : 0

strelci: Andrej 1 : 0, Andrej 2 : 0, Andrej 3: 0

Končna razvrstitev:

  1. Sola Lom
  2. ŠD Aktiv
  3. Sosed team
  4. Veterani

Dodaj odgovor

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.