Premagali vseh 47 kilometrov + 20 km

BILI SMO NAJŠTEVILČNEJŠI NA KOLESARJENJU PO BANJŠKI PLANOTI

banšice2Jutranja ura 3.00, Noč na jezeru, osmi pir… No ja, to ni bistvo. Začnimo drugače! Jutranja ura 7.00, budilka ne budi, še dobro, da je Jurij vesten in pokliče. Čez eno uro se zberemo pred Faružom v petih se vsedemo na kolo in se odpeljemo proti Grgarskim Ravnam kjer je start kolesarjenja po Banjški planoti.

Na kolesarjenje po dolgi trasi, ki je bila dolga 47 km se nas je odpravilo približno trideset kolesarjev. V rekreativnem tempu smo se odpravili preko Bat, Banjšic, Vrhavča, Kala, Cvetreža, preko Vrha korenin v Lokovec, kjer je bil prvi postanek. Nato smo pot skozi Grudnico, po Čepovanski dolini ter skozi Grgar nadaljevali do cilja v Grgarskih Ravnah. Pot smo zmogli vsi ki smo se podali s starta.

Po kolesarjenju je sledila obilna porcija pašte, ki nam je napolnila prazne želodce, po njej pa seveda ni manjkalo tudi pivo. V programu, ki je sledil so se nam najprej predstavile plesalke iz plesne skupine Surayya, pogumni tekmovalci, med njimi tudi Jurij, Matej ter Rok so se pomerili v spretnostnih igrah, za konec pa so svoje plesne točke predstavili še plesalci in plesalci Hip Hopa iz Goriške. Podelili so tudi priznanja in pokale za tekmovalce v spretnostnih igrah, najtežjega, najstarejšega, najmlajšega, najlažjega udeleženca ter tudi za najštevilčnejšo ekipo, ki je bila tokrat ekipa ŠKTD Lom.

Polni novih doživetij smo se s šoferjema Minko in Robertom po poti, ki smo jo ta dan že dvakrat prekolesarili nazaj v domače loge. Prihodnje leto se kolesarjenja gotovo spet udeležimo.

banšice banšice3 banšice4

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Ni najden"]