Ponovno neuspešno naskakovali vrh

medkrajevna 1DOBLARCI ZNOVA MEDKRAJEVNI PRVAKI

Medkrajevna liga, ki se je prejšnja leta odvijala štiri sobote v maju, od lani pa je samo en turnir, vsako leto drugje, se je tokrat odvijala na igrišču v Kanalskem Lomu. Tokrat so ob odsotnosti Levplanov prvič zaigrali Trebušani, ki so prikazali dopadljiv nogomet in se enakovredno kosali z ostalimi, še posebej za šankom.

Turnir se je začel z enourno zamudo, saj se je tik pred pričetkom prve tekme utragal oblak in na vroči asvalt spustil veliko vode, so se pa v nekajminutnih prekinitvah izkazali igralci Strelovoda, ki so vodo večkrat pomedli iz igrišča. Ko se je nebo nad Lomom končno umirilo pa se je končno pričelo z igranjem nogometa. Spremljali smo zanimive dvoboje, v prvih tekmah so Doblarci suvereno premagovali nasprotnike, prav tako Strelovod in Sola Lom. Bolj pa kot se je turnir bližal koncu, bolj zanimivo je bilo. Strelovod je premagal neodločni Sola Lom, ter si tako že skoraj zagotovil drugo mesto, a kaj ko je v zadnji svoji tekmi izgubil tekmo s Kalom ter tako omogočil boj za prvo mesto ekipi Sola Lom, ki bi za kaj takega v zadnji tekmi premagati Doblar. To se po napeti tekmi, ko je Sola držala aktivni rezultat a prejela gol, ter ga kasneje ob sicer množici priložnosti in odličnem vratarjem Doblar ni uspela zadeti. Tako se je tekma končala z rezultatom 1 : 1, kar je pomenila, da je Doblar zmagal, Sola pa je bila druga, čeprav so po kazenskih strelih, ki pa niso pomenili nič, zmagala.

Končni vrsti red je bil tako sledeč: 1. Doblar, 2. Sola Lom, 3. Strelovod, 4. Kal nad Kanalom, 5. Trebuša

Naslednje leto se medkrajevna liga seli v Doblar, kjer se ponovno obetajo zanimivi dvoboji, ponovno pa se odpira priložnost ekipam, ki že dve leti gledajo v hrbet Doblarju, da le tega sklatijo z vrha.

REZULTATI:

Trebuša : Strelovod   2 : 4

Sola lom : Kal nad Kanalom   3 : 0

Doblar : Kal nad Kanalom   7 : 2

Sola Lom : Trebuša   2 : 0

Doblar : Strelovod   3 : 1

Kal nad Kanalom : Trebuša   2 : 2 (3 : 1)

Strelovod : Sola Lom   3 : 1

Doblar : Trebuša  6 : 3

Kal nad Kanalom : Strelovod   6 : 4

Sola Lom : Doblar   1 : 1 (3 : 2)

 

Foto: Melita P. Levpušček

medkrajevna 2 medkrajevna 3 medkrajevna 4 medkrajevna 5 medkrajevna 6

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.