Ponovno brez uvrstitve med 8 najboljših

PO GLADKI ZMAGI TEŽEK MINIMALNI PORAZ

Po lanskoletni zanimivi izkušnji s posledicami, ki so se nekaterim poznale krajši čas, drugi pa še kar trpijo za travmami, smo se tudi letos udeležili turnirja na Šentviški Gori. Letos ne kot Bambuča temveš kot Sola Lom.

Na prvi pogled je skupina kjer smo se znašli delovala zelo močna, saj nam je žreb namenil domačine ter ekipo prvavrsta.net. Po prvi tekmi je bilo jasno, da domačini niso več kar so bili,  saj smo jih premagali s prepričljivih 8 : 1. Tako smo za napredovanje potrebovali še zmago proti močni zasedbi prvavrsta.net, verjetno pa bi zadostoval tudi neodločen izid.

Tega smo po razburljivi in živčni tekmi, kjer je bil po čudni sodniški odločitvi in prigovarjanju nasprotne ekipe izključen tudi Robert, držali do zadnje minute, nato pa zaradi nezbranosti prejeli poceni zadetek, ki nas je oddaljil od napredovanja. Napredovanja se je tako, kot najboljši drugi, veselila ekipa Kar bo pa bo.

Ker smo se tokrat na Goro odpravili na petek in se tako izognili nadaljnjemu potepanju na Košpar, se letošnje posledice turnirja na Gori niso poznale tako kot lanske. Mogoče bo pa drugo leto bolje!

Rezultati:

Šentviška Gora 10.5.2013 (18 ekip) trojke

Skupina: Atila, prvavrsta.net, Sola Lom

Sola Lom : Atila   8 : 1

strelci: Andrej 3x, Robert 2x, Denis 2x, Janez

Sola Lom : prvavrsta.net  2 : 3

strelci: Robert, Janez

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.