Pohod na Veliki vrh in nogometni turnirji

Člani društvo smo še vedno precej aktivni. V sredini januarja je potekal vsakoletni pohod na naš najvišji vrh, Veliki vrh. Na sončno nedeljo se je 44 pohodnikov zbralo na Širokem in se tako odpravilo na ta hrib. Grelo jih je sonce, uživali so v lepih razgledih in dobri družbi. Za konec jih je pričakala še odlična pogostitev na Turistični kmetiji Široko. Že letos pa vabimo na pohod, ki bo potekal naslednjega januar.

Športniki pa so aktivni tudi v zimskem času, predvsem nogometaši. Najprej se je odvijal turnir v Podbrdu, kjer so bili igralci ekipe Sola Lom premalo zbrani in natančni, ter se jim tako ni uspelo uvrstiti iz skupine. Nato so se na Veteranskem turnirju v Idriji predstavili Veterani. Ekipa se je v močni skupini odlično borila, vendar jim je na koncu malo športne sreče zmanjkalo za uvrstitev med najboljše. Na dan državnega praznika pa se je turnir odvijal na Kneži. Izmed dvanajstih ekip sta bili kar dve iz naše vasi. Sola Lom je v četrtfinalu po zagrizenem boju izgubila proti kasnejšim zmagovalcem Bar pri Miklavžu, medtem ko je ekipa Bambuče do polfinala odpihnila nasprotnike, vendar v polfinalu pokazala slabšo predstavo in na koncu zasedla četrto mesto. To je prvi pokal v letošnji sezoni! Česitamo.

REZULTATI:

Podbrdo(trojke)

Sola Lom : Bar Miklavž 1:5 (Denis)

Sola Lom : Tapužjgnjna weda 3:2 (Borut, Denis, Janez)

Kneža(trojke)-Sola Lom

Sola Lom : ŠD Otalež 2:4(Uroš, Denis)

Sola Lom : Okrepčevalnica Tmin 3:1(Denis, Luka, Borut)

1/4 Finale: Sola Lom : Bar Miklavž 0:2

Kneža(trojke)-Bambuča

Bambuča : Graffiti 1:4(2xMatej, Jenez, Gašper)

Bambuča : Ilowca 0:3

1/4 Finale Bambuča : ŠD Kuk Trebuša 4:1(2xJanez, Gašper, Jaka)

1/2 Finale: Bambuča : Texas 1:5(matej)

3.Mesto Sola Lom : ? 4:5

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Ni najden"]