Podbrdo zakleto za Sola Lom

KLJUB 300 KG PRELAHKI ZA OSVOJITEV POKALA

V novo leto je nogometna selekcija ŠKTD Lom vstopila na turnirju v Podbrdu. Ekipa Sola Lom, za katero so tokrat zaigrali Borut, Denis ter Gašper, se je v boj za pokal podala s tekmo proti ekipi Pajntar.si.

Po zagrizenem, enakovrednem boju v prvem polčasu, ki se je končal brez zadetkov, je v drugem polčasu začela pojenjati sapa v prsih. Kljub temu so se še naprej dobro branili do 4 minut pred koncem, ko so po manjši nezbranosti v obrambi z veliko sreče nasprotniki povedli. A naši fantje se niso predali in dve minuti pozneje, tudi s kančkom sreče, izenačili. Do konca tekme se rezultat ni spremenil, po penalih pa so bili natančnejši igralci nasprotne ekipe, ki so se tako že uvrstili v četrtfinale.

Za naše fante je tako ostala samo še tekma proti puncam iz Bleda. Tekma revialnega značaja je potekala po pričakovanjih, proti koncu so se vsi vključno s sodnikom trudili, da bi Blejke zadele vsaj častni zadetek, a so bile žal premalo natančne.

Sezona se bo po vsej verjetnosti nadaljevala konec januarja ali začetek februarja na Kneži, kjer smo lani dosegli 4. mesto.

Podbrdo 5.1.2018 (trojke)

Skupina: Pajntar.si, Blejke, Sola Lom

Igrali: Borut Levpušček, Denis Levpušček, Gašper Žbogar

Sola Lom : Pajntar.si 1 : 1 (1 : 2)
strelci: Borut

Sola Lom : Blejke 7 : 0
strelci: Denis 3x, Borut 2x, Gašper 2x

LISTA STRELCEV:

3x Borut Levpušček
3x Denis Levpušček
2x Gašper Žbogar

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.