Nehvaležno 4. mesto

13082697_10154331519882448_4822222686241491963_nIZ DOL S 4. MESTOM, A BREZ POKALA

Po kresni noči je napočil nov, sicer bolj turoben dan, ki smo ga igralci Sole Lom izkoristili za tradicionalno prvomajsko gostovanje v Dolah nad Idrijo. Nekoliko praznih glav, drugače pa kar nagajivo razpoloženi, smo se odpravili na nam precej ljubo pot ter srečno prispeli v Dole.

Že drugo četo zapored se je prvomajski turnir zaradi slabega vremena odvijal v gasilskem domu, kar marsikateremu ne diši najbolj. V prvi tekmi smo se srečali z ekipo ŠD Otalež, ki smo jo presenetljivo dokaj gladko odpravili z 2 : 0. V drugi tekmi smo predvsem zaradi treh zgrešenih penalov in enega podarjenega nasprotniku iztržili le neodločen izid, tretja pa se je ravno tako končala z neodločenim izidom. Kljub temu smo osvojili prvo mesto v skupini in se uvrstili v četrtfinale.

Tam smo se srečali z ekipo Zadnji. Po rednem delu je semafor kazal izid 1 : 1, po podaljšku se izid ni spremenil, tako da smo streljali penale, ki smo jih kljub slabemu izvajanju srečno dobili. Polfinalna zmaga pa nam na žalost ni bila usojena. 20 sekund do konca smo imeli sicer penal za izenačenje, ki pa ga na žalost nismo realizirali in zapravili priložnost za dokončno osvojitev pokala. V penalih za 3. mesto smo nadaljevali za nas kroničnim slabim izvajanjem penalov in tako osvojili samo 4. mesto, ki pa nam ni prineslo pokala, kar se nam dogaja že prepogosto.

V upanju, da bo na naslednjih turnirjih tudi pokal za 4. mesto, se nadejamo pokala že na naslednjem turnirju, saj v letošnji sezoni za enkrat prikazujemo zelo lepo in kombinatorno igro.

Sola Lom (postava): Borut, Denis, Gašper, Janez

Skupina: ŠD Otalež, Mulci, Žlička, Sola Lom

Sola Lom : ŠD Otalež   2 : 0

strelci: Gašper, Borut

Sola Lom :  Mulci   2 : 2

strelci: Janez, Borut

Sola Lom : Žlička   1 : 1

strelci: Denis

¼ finala:

Sola Lom : Zadnji   1 : 1 /3 : 2/

strelci: Gašper

½ finale:

Sola Lom : Žar   1 : 2

strelci: Janez

penali za 3. mesto:

Sola Lom : Frelih team    /3 : 4/

 

 

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Ni najden"]