Največji pokal znova ostal v Lomu!

STRELOVOD ZMAGOVALEC DOMAČEGA TURNIRJA TROJK

WP_20140427_00_14_58_ProNajprej smo dolžni opravičilo, še posebej igralcem Strelovoda, saj z objavo poročila zamujamo že za dober mesec in pol. V petek in soboto, 25. in 26. aprila, se je odvijal turnir trojk v Kanalskem Lom. Turnirja se je udeležilo 19 ekip, glede na prejšnja leta nekaj manj, a vseeno dovolj, da smo uspešno izpeljali turnir.

 

V petek sta nastopili zgolj dve skupini, in sicer so bile v eni štiri ekipe, v drugi pa tri. V skupini s po štirimi so nastopili tudi igralci Sole Lom. Iz te skupine sta se dva uvrstila v četrtfinale. Najprej so s 4 : 1 ugnali Nabrite mulce, nato še s 5 : 0 Strica Ozona in na koncu so se za prvo mesto v skupini pomerili z ekipo ŠRD Doblar. Tekma se je končala brez zmagovalca, saj je bil rezultat 2 : 2. Streljanje penalov ni bilo potrebno, saj je Sola Lom osvojila dve točki več kot Doblarci, tako da so se kot prvi uvrstili v četrtfinale, Doblarci pa kot drugi. Prvo četrtfinale se je odvilo že v petek, ekipa As Balan je suvereno s 4 : 0 premagala ekipo Sole Lom, ki so se tako morali letos potegovati za pokal kje drugje, ne na igrišče.

Sobota je bila sestavljena iz štirih skupin po tri, iz katerih je napredovala tudi najboljša druga ekipa tega dne. Ta dan so nastopile tri lomljanske ekipe. Kondor je bil v skupini, kjer sta bili zaradi odpovedi ene ekipe zgolj dve, žal prekratek za četrtfinale. Medtem pa sta se ekipi Sole Veterani in Strelovoda, z večjimi ali manjšimi težavami, prebili iz skupine. In prav ti dve sta se pomerili med sabo že v tem delu tekmovanja, tako da je bil en domači pokal zagotovljen. Več znanja in sreče so prikazali igralci Strelovoda, ki so zmagali kar s 5 : 0.

V polfinalu jim je nato nasproti stala ekipa Indijanci z Goriške, ekipa ki je bila kriva, da je Kondor obstal v skupini. Tekma je minila brez zadetkov in tako so o zmagovalcu polfinala odločali kazenski streli. Bolj zbrani so bili igralci Strelovoda. Tam jih je čakala ekipa Joge, ki je v polfinalu premagala As Balan. Tekma je bila precej nervozna, med drugimi smo videli najstrožjo kazen zaradi igranja z roko v kazenskem prostoru, pa tudi kvalitetna. Na koncu so Strelovodarji zasluženo osvojili prvo mesto, saj so po izjemnih obrambah Roberta in dveh golih Andreja zmagali  2 : 1.

Turnirska zmaga je tako zopet ostala v Lomu, saj je že na zadnjem turnirju, to je bil turnir 3+1, zmagala lomljanska ekipa, in sicer KondorStrelovod. Druga je bila Joga, tretji pa po streljanih najstrožjih kazni As Balan. Pokal za četrto mesto so prejeli Indijanci. Tako se je letošnji turnir končal na najboljši možni način.

Rezultati:

STRELOVOD

Strelovod : Satos 3 : 2
3x Tomaž

Strelovod : Babilon 6 : 2
3x Robert, Tomaž, Andrej, Iztok

1/4 Finale
Strelovod : Sola Veterani 5 : 0
3x Andrej, Tomaž, Iztok

1/2 Polfinale
Strelovod : Indijanci 0 : 0 (1 : 0)

Finale
Strelovod : Joga 2 : 1
2x Andrej

SOLA LOM

Sola Lom : Nabriti mulci 4 : 1
2x Borut, Denis, Gašper

Sola Lom : Stric Ozon 5 : 0
3x Uroš, 2x Borut

Sola Lom : ŠRD Doblar 2 : 2
Denis, Borut

1/4 Finale
Sola Lom : As Balan 0 : 4

KONDOR

Kondor : Indijanci 2 : 2
2x Gorazd

Kondor : Indijanci 2 : 6
Gorazd, Stojan

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.