Ležeren začetek Sola Lom verjetno stal pokala

NA GORI IZPAD V ČETRTFINALUAtila

Nogometni turnirji za Sola Lom, so se tokrat nadaljevali na Šentviški Gori. Kot je zadnje čase že v navadi, smo tako tudi tokrat težko spravili na kup ekipo, pa čeprav le za trojke. Tako smo skoraj dobesedno iz naftalina potegnili Uroša, pa tudi Darjan ni kaj bolj uigran.

Posledice neigranja so se pokazali že na prvi tekmi proti ekipi Ajax, ki smo jo sicer začeli z vodilnim golom, a do konca polčasa, kljub neredkim priložnostim, nismo več zadeli. V drugi polčas pa smo krenili še bolj ležerno, kmalu prejeli izenačujoči gol ter kmalu še enega. Kljub golu jeznega Denisa na koncu nismo iztržili niti remija, saj smo proti koncu prejeli še en gol za v kategorijo ”Saj ni res pa je”.

V drugo tekmo proti ekipi Atila veterani, smo krenili odločneje, saj nam je edino zmaga zagotavljala napredovanje. Ponovno pa se je pokazala neuigranost, ko smo po vodstvu s 3 : 0 skoraj zapravili prednost, a smo na koncu le zmagali z 4 : 2.

V četrtfinalu smo se tako srečali s prvo ekipo druge skupine, ekipo Golaso, drugi so bili najmlajša Atila. Tokrat smo tekmo vseeno odigrali precej bolje, a smo se z precej bolj uigranim nasprotnikom ves čas mučili. Po zaostanku s 3 : 2, vmes je bilo že 1 : 0 ter 3 : 1, smo zaigrali na vse ali nič, a se nam taktika na tako velikem igrišče ni obrestovala, saj je za Golaso Luka dvakrat, izpred svojega gola, za las streljal mimo vrat, v tretje pa je suvereno zadel. Do konca rezultata tako nismo več preobrnili in se poslovili od pokala.

Priložnost za pokal je bila na tem turnirju zares velika, a smo ga tako zapravili že na prvi tekmi. V upanju na boljše, predvsem pa bolj angažirane predstave tako igralci Sole Lom čakamo na naslednji turnir.

 

Sola Lom (postava): Darjan, Denis, Gašper, Uroš

Skupina: Ajax, Atila veterani, Sola Lom

Sola Lom : Ajax   2 : 3

strelci: Denis 2x

Sola Lom : Atila veterani   4 : 2

strelci: Denis 2x, Gašper, Darjan

¼ finala:

Sola Lom : Golaso   2 : 4

strelci: Gašper 2x

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.