Iz Doblarja z največjim pokalom

PO IZKLJUČITVI V ČETRTFINALU 1. MESTO!
Turnirja v Doblarju sta se letos udeležili dve ekipi iz Loma, čeprav se je sprva prijavila le ena. Druga ekipa je naknadno vskočila na izpraznjeno mesto, saj je bil turnir v Šebreljah, na katerega je bila prijavljena, tradicionalno odpovedan.


Svoje igre je najprej, že v petek, prikazala prva ekipa v postavi Andrej, Edi, Gorazd in Robert. Najprej so se pomerili z Ližani, zaostajali 2 : 0, a so kasneje izenačili in zmagali po kazenskih strelih. Druga tekma je potekala podobno, razen zaostanka, ki je znašal že 3 : 0, a je končna zmaga le pripadlo našim fantom, in sicer s 4 : 3. Zadnja tekma proti najslabši ekipi domačinov je bila zgolj formalnost.

V soboto je na igrišče stopila še druga ekipa z dvema sposojenima nogometašema iz Tnovega. Skupna točka vsem, razen naknadno pridruženega Gašperja, je bila v službovanju na Pošti Slovenije, zato so si nadeli delovno ime, da ne bi prihajalo do komplikaciji na semaforju, Ex Poštarji. Na igrišču jim ni šlo tako dobro kot prvi ekipi, saj se jim po zaostanku 3 : 0 ni uspelo vrniti v igro. Podobno je bilo na drugi tekmi, kjer so se v tekmo sicer vračali pri 1 : 1 in 2 : 3, a za kaj več tokrat ni bilo ne znanja ne energije. V zadnji tekmi proti za silo zbrani ekipi domačinov je bila le zabava, kjer so se vsi razen ne Ex Poštarja vpisali med strelce.

Za Lom je postalo resneje v četrtfinalu, ko se je prva ekipa Sole Lom pomerila proti ekipi Levpe. V zelo živčni tekmi, na kateri je bil izključen Gorazd, skoraj pa je prišlo tudi do predčasnega konca tekme, je bila naša ekipa na koncu po streljanju kazenskih strelov srečnejša in napredovala med najboljše štiri. V polfinalu in finalu so se srečali z nasprotniki druge lomljanske ekipe v skupini. Najprej z ekipo Snikers, ki so jo rutinirano, kljub predhodnemu priznavanju pomanjkanju motiva za igro, premagali s 4 : 1. V finalu pa tako rutinirano in ob standardno neverjetnim Robertom premagali še ekipo Krčwbna z rezultatom 2 : 0 ter tako v Lom prinesli že tretji pokal letos in drugega za prvo mesto. Pri vseh treh pa sta sodelovala Robert in Andrej. SLAVA JIMA! 😀

Po prejetemu pokalu smo seveda nazdravili, a se kljub temu, nekateri igralci imajo namreč že družine, ob ne preveč pozni uri vrnili v Lom.

REZULTATI:

SOLA LOM

Sola Lom : Stric Ozon 2 : 2

2x Gorazd

Sola Lom : Avče 4 : 3

2x Gorazd, Edi , Robert

Sola Lom : Ročinj 7 : 2

3x Gorazd, 2x Andrej, Edi, Robert

1/4 Finale

Sola Lom : Lutke 1 : 1 (2 : 1)

Robert 1/2 Finale

Sola Lom : Snikers 4 : 1

2x Gorazd, Andrej, Edi

FINALE

Sola Lom : Kečwbna 2 : 0

2x Gorazd

 

SOLA LOM 2

Sola Lom 2 : Snikers 0 : 3

Sola Lom 2 : Krčwbna 2 : 3

Borut, Denis

Sola Lom 2 : Ročionj 4 6 : 1

2x Borut, 2x Denis, Miha Šuligoj, Dejan Kolenc

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.