Farina spodkopal Velk Wrh

KTŠ TURNIR V KOŠARKI 2017

V soboto 1.4. (pa to ni šala) se je zbrala ekipa nadebudnih mladcev, zbranih pod zastavo Velikega Wrha, da bi osvojila še neosvojen KTŠ-jev turnir v košarki. Turnirja so se udeležile le tri ekipe, poleg Velikega Wrha še ekipi Atile ter Žogic, zato smo se skupaj z organizatorjem odložili za sistem ”vsak z vsakim, dvakrat, do 21 točk”. Kot se je na koncu izkazalo, je bil to že kar velik zalogaj, saj so bile vse tekme dokaj izenačene.

Po uvodnem porazu proti ekipi Žogice smo prvo tekmo proti Atili suvereno dobili. V tretji tekmi smo se oddolžili Žogicam za poraz in jih premagali z minimalno razliko, četrto tekmo pa po nekaj minutah ležernejše igre le pripeljali do zmage.

Ko smo že mislili, da smo zaradi slabše koš razlike z ekipo Žogice končali na drugem mestu, so nam organizatorji ponudili še eno priložnost v obliki finalne tekme. V tretje nam je proti Žogicam kazalo že zelo dobro, saj smo vodili že z zajetno prednostjo, nato pa je na sceno stopil Tilen Farina, v seriji neverjetnih trojk preobrnil izid, ki ga kljub požrtvovalnosti nismo mogli obrniti v svojo korist in nas tako zakoličil na drugem mestu.

Precej izmučeni in zadovoljni, čeprav samo z drugim mesto pa zato z zelo dobrimi igrami, ter pod vtisom Tilenovih ”vragolij in čarovnij”, smo turnir zaključili na zasluženem piru in pici pri Zmajčku.

V upanju, da se bomo letos lahko udeležili še kakšnega turnirja, vam ekipa Velk Wrh želi lep košarkarski pozdrav.

Tolmin, 4.1.2017 (tri na tri)

Igrali: Božič Žiga, Tonkli Klemen, Žbogar Gašper, Žbogar Janez

Velk Wrh : Žogice   17 : 21

Velk Wrh : Atila   21 : 9

Velk Wrh : Žogice   23 : 21

Velk Wrh : Atila   21 : 17

FINALE:

Velk Wrh : Žogice   18 : 21

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.