Domačinom ni uspelo ponoviti lanskega uspeha

NA TURNIRJU TROJK PRESENETLJIV RAZPLET MED NAJBOLJŠIMI ŠTIRIMI

V petek, 24.4., in soboto, 25.4 2015, se je odvijal tradicionalni turnir trojk na igrišču v Kanalskem Lomu. To je pričetek pestre sezone turnirjev v nogometu na zunanjih igriščih, ki se bo bržčas zavlekla vse do oktobra. Turnirja se je udeležilo 16 ekip, kar je manj od pričakovanj, a za spored tekem odlična številka. Od tega so bile tri ekipe iz domačih krogov.

V petek so potekale tekme v konkurenci dveh skupin s po štirimi ekipami. V vsaki skupini je nastopila po ena ekipa iz Loma, in sicer ekipi Strelovoda in Sole Lom. Obe ekipi sta se uvrstili v četrtfinale. Strelovod je zaostal zgolj za ekipo Okey, medtem ko je bil boljši od ekipe Sosed Team in Pumas. Prav tako je drugo mesto osvojila Sola Lom, ki je bila poražena s strani Hiperaktivcev, bila presenetljivo boljša od As Balana in nepresenetljivo prepričljivo boljša od Buma.

V soboto se je turnir nadaljeval po enakem formatu kakor v petek, razlika je bila le v tem, da je od domačih ekip v skupini igrala le ekipa Sole Lom Veterani. V skupini so osvojili tretje mesto, saj so premagali zgolj večinoma lomljansko ekipo PGD Most na Soči, zaostala pa za četrtfinalistoma ŠRD Doblarjem in TD Kuk Ravne Bate. Iz skupine D sta napredovali ekipi Santos in Golaso, medtem ko sta Team Noč na Jezeru in Mrjasci izpadli.

V četrtfinalu sta obe domači ekipi, ki sta se uvrstili v izločilne boje, pokleknili pred nasprotnikom. Sola Lom je s 3 : 1 izgubila proti ekipi Okey, katere jedro ekipe je bilo sestavljeno iz sosednje Levpe, Strelovod pa s 4 : 3 proti Hiperaktivcem. Med najboljše štiri sta se uvrstili še stara znanca domačih turnirjev, in sicer TD Kuk Ravne Bate ter prijateli z doline, ekipa Golaso.

V prvem polfinalu je ekipa Okey po dokaj izenačeni igri na koncu z golom zadnjega igralca premagala Golaso z minimalnim rezultatom, medtem ko se je tekma med Hiperaktivci in Ravnci končalo z rezultatom 3 : 3. Sledili so kazenski streli, ob katerih so bili bolj zbrani Ravnci. Hiperaktivci nato niso dolgo počivali, saj jih je že čakal nov krog kazenskih strelov proti ekipi Golasa, in sicer za odločitev tretjega mesta. Še drugič so bili poraženi in tako je Golaso osvojil tretje mesto, Hiperaktivci pa so pristali na četrtem mestu. V finalu sta se po napetem obračunu ekipi Okeya in Td Kuk Ravne Bate razšli brez zmagovalca, in sicer z 1 : 1. V loteriji kazenskih strelov, ki je sledila, so bili spet bolj bili Ravnci, ki so tako po dolgih letih spet osvojili ta turnir.

Turnir se je resda končal presenetljivo, saj je kar nekaj favoritov izpadlo pred polfinalom, a kljub temu je treba reči, da prav nič nezasluženo. Čestitamo vsem ekipam in vidimo se na naslednjih turnirjih.

REZULTATI:

STRELOVOD

Skupina: Strelovod, Sosed Team, Okey, Pumas

Strelovod : Sosed Team 4 : 2
4x Andrej

Strelovod : Pumas   1 : 1 (3 : 2)

Strelovod : Okey 2 : 2

1/4 FINALE

Strelovod : Hiperaktivci 3 : 4
2x Tomaž, Andrej

SOLA LOM

Skupina: Sola Lom, As Balan, Bum, Hiperaktivci

Sola Lom : As Balan 2 : 2 (2 : 1)
2x Gorazd

Sola Lom : Bum 6 : 0
3x Gašper, 2x Edi, Borut

Sola Lom : Hiperaktivci 0 : 2

1/4 FINALE

Sola Lom : Okey 1 : 3
Borut

SOLA LOM VETERANI

Skupina: Sola Lom Veterani, PGD Most na Soči, ŠRD Doblar, TD Kuk Ravne Bate

Sola Lom Veterani : ŠRD Doblar 0 : 2

Sola Lom Veterani : TD Kuk Ravne Bate 0 : 1

Sola Lom Veterani : PGD Most na Soči 5 : 2
3x David, 2x Darjan

LISTA STRELCEV

Andrej       7
Borut         4
David         4
Gašper      3
Gorazd      3
Tomaž        3
Darjan        2
Denis          2
Edi               2

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.