Dokazali, da znamo igrati tudi 4 + 1

V ŠEBRELJAH DOSEGLI 4 MESTO

Po turnirju v Dolah, kjer se je ekipa Sola Lom prvič letos predstavila na turnirju 4+1, smo se tokrat drugič odpravili na tovrstni turnir in sicer v Šebrelje. Tokrat pa smo imeli, sicer res v mnanjštevilčni konkurenci, več razlogov za veselje. Turnirja se je sicer udeležilo le 6 ekip, kar je v primerjavi s prejšnjimi leti zelo zaskrbljujoč podatek, saj se turnirjev udeležuje čedalje manj ekip.

Turnir smo pričeli v skupini z Gradbeništvom Tonc in As Balan. Prvo tekmo proti ekipi Gradbeništva Tonc smo dobili z minimalno razliko 1 : 0, ko je po hitrem protinapadu Janez skozi noge nasprotnega vratarja potisnil žogo v gol. S tem smo si zagotovili napredovanje v polfinale, saj je ekipa As Balan kasneje prav tako premagalo Gradbeništvo Tonc.

Druga tekma je tako odločala le o prvem in drugem mestu v skupini. V tekmo smo tako vstopili neobremenjeni z rezultatom, kar se je poznalo v naši igri, saj smo s povezano igro in čvrsto obrambo favorizirani ekipi As Balan dobro parirali in jim povzročili nemalo težav. Vseeno se je prvi polčas po neodločnosti vratarja in manjših napakah v obrambi končal v 2 : 0 v korist ekipe As Balan. V drugem polčasu smo se še bolj zbrali, rezultat tega je bil gol, ki ga je ponovno po lepi podaji Boruta dosegel Janez. Do konca tekme smo imeli še nekaj priložnosti, rezda tudi As Balan, tako da bi se lahko tekma kaj hitro lahko končala tudi drugače. Tako pa smo se morali zadovoljiti z drugim mestom in polfinalnim obračunom s Fonex-om.

Polfinalna tekma se je pričela z otipavanjem na obeh straneh in igranjem večnoma med dvema kazenskima prostoroma, vseeno je nasprotnik z nekaj sreče zadel vodilni gol. Proti koncu polčasa pa se je tekma, po nekaj čudnih sodniških odločitvah oz. neodločitvah razživela. Ko je grobost igralca Fonex-a in ponovno neukrepanje sodnika sodu izbilo dno, je po sicer res nešportnem prekršku našega igralca, dotični igralec nasprotne ekipe za to grobo obračunati za kar je prejel zaslužen rdeči karton, ki pa ga nismo znali izkoristiti. V drugem polčasu se je nadaljevala igra iz prvega polčasa z precej grobosti na obeh straneh. Minuto pred koncem smo tako imeli tudi priložnost za izenačitev izida iz 10 m, vendar je nismo izkoristili in se tako poslovili od finala.

Slabo izvajanje kazenskih strelov, tokrat iz 6 m, se je nadaljevalo tudi v penalih za 3. mesto, ki smo jih izgubili in se morali zadovoljiti s 4. mestom in najmanjšim pokalom, ki pa vendarle je in že krasi polico v Faružu.

Po opravljenih obveznostih na igrišču smo si lahko zasluženo privoščili pivo pri šanku, ki nam ga je ”punca” za šankom prijazno postregla. Po prejetju pokala pa smo se hitro odpravili proti domu, kjer so nas že čakale nove obveznosti.

 

Rezultati:

Šebrelje; 10.8.2013, (6 ekip) 4+1

Skupina: Gradbeništvo Tonc, As Balan, Sola Lom

Sola Lom : Gradbeništvo Tonc    1 : 0

strelec: Janez

Sola Lom : As Balan   1 : 2

strelec: Janez

1/2 finala

Sola Lom : Fonex   0 : 1

Končna razvrstitev:

  1. As Balan
  2. Fonex
  3. neznani
  4. Sola Lom

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.