Dobili smo novo vodstvo

OBČNI ZBOR 2015

ŠKTD Lom je na občnem zboru 14. marca 2015 izvolil nov upravni odbor. Po 4 letih uspešnega delovanja se od predsednikovanja poslavlja Peter Levpušček, ki ga bo zamenjal Matjaž Žbogar, tajnico Vesno Pregelj bo zamenjala Vesna Lipušček, blagajnika Mateja Mravljo pa Denis Levpušček. Rok Levpušček je ostal predsednik pododbora za kulturo, Matej se seli na mesto predsednika pododbora za šport, Aljaž Bevk pa je postal predsednik pododbora za turizem. Bivšim članom UO gre zahvala za dobro delo, novim pa želje po uspešnem vodenju društva naslednji dve leti.

Izvolilo se je tudi člane pododborov, nadzornega odbora in disciplinske komisije. Člani teh organov so:

o Športni pododbor: Borut Levpušček, Edi Levpušček

o Kulturni pododbor: Minka Žbogar, Polona Štrukelj

o Turistični pododbor: David Manfreda, Jurij Pregelj

o Nadzorni odbor: Patricija Levpušček, Gorazd Levpušček, Vesna Pregelj

o Disciplinska komisija: Tadej Bavdaž, Primož Bevk, Peter Levpušček

Poleg volitev je občni zbor pregledal še delovanje v minulem letu ter sprejel plan delovanja v tem letu. Vse prireditve so bile lani uspešno izvedene. Za letos se načrtuje iste prireditve, bo pa v delovanju društva tudi nekaj novosti.

Društvo je v letu 2014 poslovalo pozitivno. Člani so prispevali manj prostovoljno opravljenih delovnih ur kot leto pred tem, je pa več članov preseglo povprečno število ur, več je bilo tudi ur opravljenih s strani nečlanov. Več kot sto delovnih ur sta opravila Denis Levpušček (130,5) in Matej Mravlja (114,5).

Na zboru je tekla še beseda o problematiki košnje pokopališča, čemur se bo moral nov UO temeljiti posvetiti ter problematiki možnosti zlorab neaktivnih članov, ki bi lahko koristili ugodnosti kljub temu, da ne prispevajo nobene delovne ure. Predlog ureditve te problematike bo sprejel UO ter ga v potrditev predlagal občnemu zboru 2016.

 

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Ni najden"]