Denis potrdil primat najboljšega v pikadu

NA DRUGEM MESTU PRESENEČENJE MATJAŽ, TRETJI ROBERT

DSCN0754Tradicija ne razočara, tako ni tudi tokrat saj je pikado v zadnjih letih v domeni Denisa, tradicionalno pa se je na dan čistilne akcije oz. letos delavne akcije potekalo v Faružu tradicionalno tekmovanje v igri s tremi puščicami, ki se ji reče pikado. Pikado je tudi letos bilo za obnovljeni Faruž tradicionalno viselo pod polico s pokali na desni strani objekta (gledano iz zahoda proti vzhodu, ne sprašujte za natančnejše koordinate).

Pa če kot po navadi pričnemo na začetku, saj je dogajanje v obratnem vrstnem redu težko organizirati, najprej omenimo, da se je na dogodku zbralo sicer skromnih dva ducata obiskovalcev, pol od tega se je opogumilo in se pomerilo v tej popularni barski igri. Kot je zadnje čase v navadi so se Lomljanom pridružili tudi prijatelji z Mosta a se tokrat niso mogli kosati z razpoloženimi ter motiviranimi domačini.

V predtekmovanju na izpadanje je pol tekmovalcev odpadlo iz igre za mikavne nagrade, ostali so se uvrstili v nadaljnje tekmovanje kjer so se najboljši trije puščicometalci uvrstili v veliki finale. Najprej je Denis suvereno premagal gosta Roka, nadalje je Robert v izenačeni igri polni preobratov tesno premagal Gašperja, Matjaž pa je bil boljši od drugega Mostarja Luka.

V finalu so se omenjeni trije zmagovalci pomerili vsak z vsakim, najprej je Denis z 2 : 0 premagal Roberta, prav tako je Robert potegnil kratko proti Matjažu ter tako že pred zadnjim obračunom pristal na tretjem mestu. V finalu finala se Denis ni pustil zmesti, ter svojo bero prvih mest povečal na zavidljivo xx število.

Po koncu, tokrat se je končalo že pred polnočjo, se je vsa zbrana klapa naložila v avtomobile ter se odpeljalo okoli Velikega vrha v Grudnico voščiti Lili in Špeli ob njunem osebnem jubileju.

DSCN0745 DSCN0747 DSCN0750 DSCN0753 DSCN0754 DSCN0756 DSCN0757 DSCN0765 DSCN0766

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.