Čistilno akcijo izpeljali v zadnjem trenutku

Letošnje čistilne akcije se je udeležilo 15 članov društva in 2 nečlana. Skupno torej 17 ljudi. Od tega 5 otrok. Po razdelili smo se v tri skupine. Prva skupina je očistila potok od mostiča do domačije pri Malenču. Druga skupina je očistila glavno cesto od vrh korenin do Drobočnika. Tretja skupina je očistila pot čez Kal do Širokega in do križišča na Slemih. Akcijo smo zaključili ob 14 uri. Nabralo se je za 20 velikih vreč mešanih komunalnih odpadkov. Med odpadki pa se ponovno pojavljajo vreče z odpadki živalskega izvora, letos je bilo najdenih 6 vreč. Ker se ta
trend pojavlja že najmanj 3 leta sem se odločil da ta problem predstavimo krajanom z obvestilom na oglasnih deskah. Mogoče se bo to samo rešilo, drugače bomo naslednje leto ob ponovnih najdbah ta problem predali ustreznim inšpekcijskim organom. Zaključek s kosilom je sledil na Turistični kmetiji Široko.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.