Božično popoldne spet navdušilo

Letošnje božično popoldne smo izvedli že devetič. Obisk je bil kakor vsako leto nadpovprečen in seveda čaroben. Program smo pričeli okoli petih popoldne, ko so nas s pevskim nastopom navdušili naši najmlajši pod vodstvom Gabrijele Levpušček. Sledili so tisti malo starejši, in sicer mešani pevski zborček Lomljanskih fantov in punc pod vodstvom Uroša Preglja. V tem sestavu so se predstavili drugo leto zapored. Za konec pa sta je z igrico prišel vrhunec večera za najmlajše, saj nas je obiskal Božiček.

Že pred pričetkom programa so se pričele prijave za najboljšo potico in letos prvič za najboljše lomljansko žganje. Za najboljšo kuharico žganja je bila razglašena Nataša Bevk pred Brigito Pregelj in Gorazdom Levpuščkom, medtem ko je naslov za najboljšega peka potice ubranil Peter Levpušček.

Dogajanje se je nato preselilo v klub Faruž d.o.o, kjer je potekal turnir dvojic v pikadu. Največjo natančnost sta skozi celoten turnir prikazala Denis in Borut Levpušček, ki sta v finalu premagala Mirana Kofola in Roberta Levpuščka. Tretje mesto sta osvojila Matej Mravlja in Vesna Pregelj.

Za konec pa Vam ŠKTD Lom želi obilo zdravja, sreče in drugih stvari v leto 2020.

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.