Prvi malonogometni veteranski turnir v Lomu

Sola Lom veterani suvereno slavili na 1. veteranskem turnirju v Lomu

V soboto 13.5.2017 se je pod okriljem veteranskega moštva Sola Lom veterani odvil 1. veteranski turnir 3+1 v malem nogometu. Ker se je tak turnir prirejalo prvič, se je povabilo le 4 ekipe, in sicer so poleg domače ekipe Sola Lom veterani sodelovale še ekipe Flupa, Trebuše in Lafert motors.

Sistem tekem se je zastavilo s tekmami vsak z vsakim, na koncu pa je zmaga suvereno ostala doma. Ekipa Sola Lom veterani je premagala vse tekmece in na koncu zasluženo dvignila največji pokal za 1. mesto (več v rezultatih). Na drugo mesto se je uvrstila ekipa Lafert motors, na tretjem mestu je bila ekipa Flupa, četrto mesto pa je pripadlo ekipi Trebuše.

Za naj igralca veteranskega turnirja je bil izbran Biščanin Igor (Sola Lom veterani), najboljši vratar je postal Levpušček Edi (Sola Lom veterani), najboljši strelec turnirja pa je s sedmimi zadetki pripadel Gorup Denisu (Lafert motors). Po končanem tekmovalnem delu je nato sledil družabni del, ki se je v prijetnem vzdušju zavlekel v pozni večer. Vsekakor je 1. veteranski turnir tako tekmovalno kot tudi družabno uspel nad pričakovanji, tako da ni bojazni, da se čez leto dni ne vidimo spet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati:

Sola Lom veterani : Flup 5:3

(1 x Gregor K., 1 x Iztok L., 1 x edi L., 1 x Igor B., 1 x Boštjan I.)

Sola Lom veterani : Lafert motors 6:1

(3 x Igor B., 2 x David M., 1 x Edi L.)

Sola Lom veterani : Trebuša 6:2

(2 x Igor B., 2 x Edi L., 2 x Boštjan I.)

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.