Dole nad Idrijo, kraj vsakoletnih ponočevanj

DOLE TOKRAT ZA SOLA LOM MANJ USPEŠNE

Na sedaj že tradicionalno udeležbo na prednovoletnem turnirju trojk v Dolah nad Idrijo, to je bil četrti turnir za nas, smo se tokrat odpravili po božiču, v soboto, 28. 12. 2013. Avtobus tokrat ni bil povsem zapolnjen, saj so nas tokrat navijačice pustile na cedilu. Je pa za dobro vzdušje poskrbel tokratni selektor Denis.Verjetno je prav primanjkljaj navijačic vplival na igro v prvi tekmi, ki smo jo po dveh napakah zadnjega moža kljub dobri igri v napadu izgubili s 3 : 2. Drugo tekmo smo pričeli odločnejše in jo na koncu dobili z minimalno razliko 1 : 0. Kot drugi v skupini smo se uvrstili v četrtfinale.

Tam smo se srečali z ekipo ŠD Sovodenj, ki nam je že v uvodnih minutah po grobih napakah dala dva gola. Kljub želji po približanju ali pa prav zaradi tega smo po polčasu zaostajali z ogromnih 4 : 0. V drugem polčasu smo sicer kmalu zadeli, a nam več kot to ni uspelo. Nasprotno, prejeli smo še dva gola ter izgubili z 1 : 6. Naš prijatelj sodnik je po tekmi v recenziji tekme povedal, da je težko igrati, če nasprotnik zadane vse, kar sproži proti golu.

Kljub nezadovoljstvu s športno platjo turnirja pa nas tudi tokrat gostitelji niso razočarali, z izjemo manka predstavnic nežnejšega spola, tako da se je tudi tokratno gostovanje končalo šele globoko v noč naslednjega dne.

Dole, zakon ste!

Rezultati:

Dole, 28.12.2013, (15 ekip) trojke na odboj

Skupina: Dole,  Mlekarnca Kobarid, Sola Lom

Sola Lom : Mlekarnca Kobarid   2 : 3
strelci: Borut, Gašper

Sola Lom : Dole   1 : 0
strelec: Robert

¼ finala:

Sola Lom : ŠD Sovodenj   1 : 6
strelec: Borut

Lestvica strelcev:

Borut       2
Robert     1
Gašper     1

Apply to attend

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Error: Contact form not found.